Om gruppa

Om gruppa

Her vil du finne litt mer informasjon om speidergruppa vår. 

Klæbu speidergruppe er i dag bestående av 70 medlemmer fordelt på flokk, tropp, rovere og ledere. Vi tar inn nye speidere fra de går i 3.trinn. Også foreldre eller voksne kan bli speider. Vi har flere aktive foreldre som har blitt med og virkelig gjør speidergruppa vår til ei flott gruppe for barn og unge. 

Vi tar inn nye speidere i august/ september og i januar. Ønsker du å ta kontakt med oss for å bli med, kan du fylle ut skjemaet under "Kontakt oss" lenger ned på siden. 

Barn og unge som ønsker å være med i Klæbu speidergruppe får være prøvemedlem i ca 1-2 måneder for å se om dette er noe for deg. Videre er det gruppeleder som melder deg inn i forbundet. Når du er innmeldt som speider vil du motta vårt flotte medlemsbladet "speidern", du er forsikret og du er medlem av verdens største barne og ungdomsorganisasjon.

I Klæbu speidergruppe har vi stort fokus på friluftsliv og vennskap. Bli engasjerte mennesker og selvstendige mennesker til å ta vare på seg selv og andre. Vi er mye ute på møter og det er en del turer i løpet av et speiderår. 

Under dokumenter finner du mye nyttig som pakkelister og informasjoner om turer, leirer og arrangement. 

Ta deg en titt på nettsiden så får du kanskje lyst til å bli med i speider gruppa vår? Du finner bilder fra vår aktivitet under galleri og under troppen, hvor du også finner informasjon om hver enkel patrulje. 

Skulle det være noe du ønsker å spørre oss om, er det bare å ta kontakt på epost.